İdari Kurul

Güray TEKE

RPD Koordinatörü

Güray TEKE

Güray TEKE 1971 Ankara doğumludur. İlk ve Ortaöğretimini İstanbul’da tamamladı. Ankara Dikmen Lisesinden mezun oldu. 1989 yılında Ankara Hacettepe Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik bölümünden mezun oldu.1995-1997 yılları arasında Milli Eğitim Bakanlığında öğretmen olarak çalıştı. 1997-2018 yılları arasında Eskişehir’de dershane, kolej ve bireysel danışmanlık merkezlerinde psikolojik danışman ve rehber öğretmen olarak çalıştı. Halen “Öğrenci Koçluğu ve Aile Danışmanlığı” çalışmaları devam etmektedir. “Mehmet BAŞKAK Akademiden Self Trans Eğitimi ve Bilinçaltı Temizlik Eğitimi” almıştır. Hasan Kalyoncu Üniversitesinden Aile danışmanlığı Sertifikasını almıştır.

Çağfen Koleji Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Koordinatörlüğü görevine devam etmektedir.

Özlem ACAY

Okul Öncesi Okullar Koordinatörü

Özlem ACAY

Özlem Acay 1988 yılında dünyaya geldi. İlk-orta öğretimini ve Lise öğretimini İzmir’de tamamladı. Dokuz Eylül Üniversitesi Okul Öncesi Eğitim Bölümü'nü tamamladı. 2009 yılında üniversiteden mezun oldu ve iş hayatına başladı.

10 yıllık eğitim tecrübesi ile 2017 yılından beri Anaçağ Anaokulları Genel Koordinatörlüğü yapmaktadır. 30’u aşkın seminer ve kurslara katılan Acay, Drama, Satranç ve Orff eğitmenliğine sahiptir.

2016 yılında İstanbul’da gerçekleşen 'Eğitimde Değişim Hareketi’ platformu olarak gerçekleştirilen konferansta 21. yüzyıla entegre eğitim dünyasında yenilikçi yaklaşımları yaygınlaştırabilmek amacıyla “6. Yeni Nesil Eğitim Konferansı”nda hazırlamış olduğu proje ile ödül almaya hak kazandı.

2016 yılında Tokat da gerçekleşen “2.Ulusal Özgün Öğretim Materyalleri Geliştirme Yarışması” proje yarışmasında katıldığı projesi ile ödül almayı hak kazandı.

2016 yılında Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafında gerçekleşen “Eğitimde Toplumsal Cinsiyet Eşitliğinin Geliştirilmesi Projesi”  kapsamında  “Kadın Öğretmenler için Liderlik ve Girişimcilik” eğitimi almıştır.

Geleceğe değer katan bireyler yetiştiriyoruz.

Her gün çocuğunuz için mükemmel bir eğitim sunacağız.
ŞİMDİ BAŞVUR