Franchising

ANAÇAĞ FRANCHİSE

NEDEN ANAÇAĞ ANAOKULLARI?
Biz; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı; Türk milletinin milli, manevi, sosyal ve kültürel değerlerinin benimsemiş; bu ortak değerleri yaşatmayı ve geliştirmeyi görev edinen; yetiştireceği nitelikli bireylerle vatanını ve milletini yüceltmeyi amaçlayan; demokratik,  laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde bir eğitim anlayışı ile ülkesine ve devletine hizmet etmeyi ilke edinmiş bir okuluz. Ülkemizin geleceğini oluşturacak çocuklarımızın Anaçağ Anaokullarında aldıkları eğitim ile okul hayatına hazır olarak başlamaları da en büyük gayemiz.

FRANCHISE  SÜRECİ “Marka ve Eğitim İş Birliği”
Türkiye’de ilkleri yaşatan Okul Öncesi Eğitim Modeli BÜGEM ile büyümeye devam ediyoruz. Franchising zincirimizin bir parçası olup yatırım yapmayı planlayan girişimciler ile; Eğitimdeki öncülüğümüz ve  deneyimlerimiz ile “Marka ve Eğitim” iş birlikleri yapıyoruz.
Geleceğin Türkiye’sine öncülük edecek hanımefendi ve beyefendileri yetiştiriyoruz.

ANAÇAĞ FRANCHISE OLMANIN ÖNEMİ VE AVANTAJLARI
1- 20 yıla dayanan eğitim sektöründe öncülüğü ve güveni kazanmış, itibarlı bir markaya ortak olursunuz.
2- Anaçağ Anaokulu franchise zincirinin gücü ile hareket edersiniz.
3- Genel Merkez tarafından sınırları çizilmiş profesyonel bir sistemin içinde güvenle var olursunuz.
4- Büyüme ve iş hacminin artması, verimlilik artışınızı getirir.
5- Pazar ile ilgili bilgiye hızlı ve sürekli ulaşırsınız.
6- Markanın getirdiği kurumsallık ile ulusal standartlarda kaliteye sahip olursunuz.
7- Franchise olmanız ile birlikte yöneticilerinize ve öğretmenlerinize verilecek eğitimlerden yararlanırsınız.
8- Öğretmen ve yönetici seçiminde insan kaynakları uzmanımızdan profesyonel destek alırsınız.
9- Franchise veren markanın mali ve hukuk danışmanlarından destek alarak hukuki anlamda korunursunuz.
10- Franchise’ın sürekli olarak devam ettirdiği eğitimsel arge(araştırma geliştirme) konularından yararlanırsınız.
11- Kurumsal kimlik çerçevesinde hazırlanmış tanıtım ürünlerini kullanırsınız.
12- Reklam ve tanıtım giderlerinden tasarruf edersiniz.
13- Franchise’a yapılan ödemeler, başlangıçta, yeni bir işin ön yatırımından daha fazla olmasına rağmen, denenmemiş bir iş için yapılacak hata bedellerinin toplamından azdır.
14- Franchise sistemi ile yalnızlığınızı ortadan kaldırarak hata yapma riskinizi azaltırsınız.
15- Yönetim, muhasebe ve öğrenci takibi konularını dijital ortamda yürütme ve raporlama şansını elde edersiniz.
16-Eğitimsel sürecin yıllık planlamasında Genel Merkezden gelen haftalık ve aylık dokümanlardan yararlanırsınız.

ANAÇAĞ FRANCHISE OKULLARIMIZA NE SUNUYORUZ?
1- Okulun kuruluş aşamalarının süreç yönetimi danışmanlığı
2- Öğretmen ve yönetici seçimi
3- Öğretmen ve yöneticilerin eğitimleri
4- Okulun bulunduğu bölge yapısının analizi ve tanıtım stratejilerinin belirlenmesi
5- Okulun tanıtım sürecinde görsel metaryal desteği
6- Öğretim yılının tamamı için aylık-haftalık-günlük plan desteği
7- Öğretim süreçlerinin izlenmesi ve değerlendirilmesi
8- Rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerinin organizasyonu ve süpervizyonu
9- Ebeveyn Akademisi
10- Ebeveyn memnuniyet araştırması
11- Yönetici ve Öğretmenlerin performans değerlendirmesi
12- Eğitim programının değerlendirilmesi ve geri bildirimlerinin sağlanması

ANAÇAĞ FRANCHISE OKULLARIMIZDAN BEKLENTİLERİMİZ
1- Markamızın kurumsal kimliğinin dışına çıkmadan eğitim sürecinin yürütülmesi
2- Marka giriş bedelinin ödenmesi
3- 50 öğrenciye kadar aylık sabit bedelin ödenmesi
4- 50 öğrenci sonrası sabit bedele ilaveten her bir öğrenci için aylık öğrenci başına ücretin ödenmesi
5- Aylık reklam bedelinin ödenmesi (hizmetler ve enflasyon oranında her yıl değişebilen)
6- Personele yönelik özlük işlemlerinin titizlik ile yerine getirilmesi
7- Markamızın kurumsal kimliğine uygun materyaller, söylem ve kuralların uygulanması

FRANCHISE OKULU OLMAK İÇİN SİZLERİ NASIL BİR SÜREÇ BEKLİYOR?
1- Franchise başvurusu
2- Ön Görüşme
3- Ön sözleşmenin imzalanması
4- Okul binası ile ilgili fizibilite
5- Marka ve eğitim iş birliği sözleşmesinin imzalanması
6- Uygulama takviminin yapılması
7- Tanıtım çalışmalarının başlaması
8- Personel seçimi ve İK çalışmalarında destek verilmesi
9- MEB başvuru süreci ve başvurularının yapılması
10- Personelin hizmet içi eğitimi
11- BÜGEM hizmet içi eğitim ve uygulama metodları eğitimi

FRANCHISE ÜCRETLERİ
1- Franchise ücreti açılacak olan şehir ve bölgeye göre farklılık göstermektedir. Bu konu hakkında Anaçağ Genel Merkezden bilgi alabilirsiniz.
2- İlk 5 franchise okulumuzun giriş bedelinde %50 indirim uygulanır.
3- Sonraki 5 franchise okulumuzun giriş bedelinde %25 indirim uygulanır.

KİMLER FRANCHISE TEMSİLCİLİK ALABİLİR?
1- Sıfırdan anaokulu açmak isteyen girişimciler
2- Okul isim tabelalarını ve eğitim sistemlerini değiştirmek isteyenler anaokulu sahipleri,
3- Dönüşüm okulları ruhsatı ile anaokulu açmak isteyenler

ANAOKULU AÇILABİLECEK LOKASYONUN ÖZELLİKLERİ
Anaokulunun açılacağı yerler, altyapısını tamamlamış ve o kentte yaşayan insanlar tarafından tercih edilebilir olma özelliğini taşıması gerekmektedir.

SORULARINIZ İÇİN
Telefon: 0 222 315 00 20
E-mail: anacag@anacag.k12.tr

Geleceğe değer katan bireyler yetiştiriyoruz.

Her gün çocuğunuz için mükemmel bir eğitim sunacağız.
ŞİMDİ BAŞVUR